3.227.249.234
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20191017115502_osz.jpg
0
3
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Hedvig nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2016.08.12 - Hullócsillagnézőben

Kalandos nomád éjszaka piknikkel és ...

Túravezető:
Kreki Bá
Indulás:
2016.08.12 18.35 (péntek)
Érkezés:
2016.08.13 (szombat)
Tájegység:
Budapest és környéke
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid séta (1-6 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelKét napos (egy éjszaka megszállsz, megalszol valahol)Nappali és éjszakai vegyes túratömegközlekedéssel
Fotós túraLesz sütés-főzés
Túra érint OKT szakaszt
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
610 Ft
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
10 és 52 év közötti kalandorok
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
ÉJSZAKAI HULLÓCSILLAG AKCIÓ !
E hétvégén - Szemeket az égre! – deszanttal egybekötött, csillaghullás megfigyelő Kb. 3 km séta után jutunk el a kialakítandó táborhelyre, ahol az éjszakát töltjük. Az előrejelzések szerint 75%-ban derült éjszakai égboltra számítunk. Viszont, hogy más program is legyen – lesz tábortűz, sütögetés és egyéb hedonista élvezetek! Másnap reggel, aki akar , mehet, ahogy jött , de aki nem siet haza, az jöhet velünk egy pár km-s szépségekkel tűzdelt sétára a környéken!(Erről lásd a mellékelt albumot!) Hazaérkezés a kora délutáni órákban. (Vissza busz 40 percenként jár!)
Útiköltség bérlettel 500.-, a nélkül: 610.- Ft lesz.
Nyugdíjasokra ezúttal most nem számítunk, a célcsoport 10-52 év közötti kalandorok!
Szükséges előre felkészülni, még előzőnap összepakolni és időben elindulni, mert a lekésők nem fognak tudni megtalálni! Hűvös hajnalra kell számítani, pláne, ha derült az ég. Akár 10 fog alá is eshet a hőmérséklet, ezért plusz meleg zokni, hosszú nadrág, derékmelegítő dzseki, sőt hálósapka is elkél!
Mind emellett hálózsák, vékony takaró, derékalj (polifoam), mindezek alá esetleg valami nylon-fólia, valamint fejtámasz párna és működő lámpa szükséges . Kaja-pia (a tömény italokat mellőzzük, de kávé jöhet), nasi, ivóvíz bőven: min. 3 liter!( lesz mobil zuhany is telepítve, de vizet hozni kell), s mindenféle sütnivaló.
Ajánlott: fényképezőgép, csillagtérkép, terítő, törülköző, toalett, mécses, szél ellen strandsátor, esernyő. A lényeg - semmi para, semmi túlbonyolítás, egyszerűen összepakolsz és nekivágsz! Most biztonságban kipróbálhatod magad! Túl fogod élni! Bármi gondod adódna írj és mi segítünk! éjjeli kiruccanást és másnapi sétát szervezünk Budapest határába!
2016-08-12in1659504
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com