35.172.201.102
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20181217110001_tel.jpg
0
5
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Lázár nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2016.11.13 - Zebegény és Hegyes-tető

A Dunakanyar egyik legszebb részére megyünk

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2016.11.13 09.30 (vasárnap)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túravegyes megközelítéssel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2016.11.13 - Zebegény és Hegyes-tetőVasárnap az előrejelzések szerint többé-kevésbé napos idő várható, eső és erős szél nélkül. Érdemes ezt kihasználni, mert nem tudni, mikor lesz megint ennyire jó idő. Ne riasszon el senkit sem az, ha az előtte lévő napokban nem annyira vonzó az időjárás, mert vasárnapra már megint jobb lesz a helyzet! A Dunakanyar egyik legszebb részére megyünk, Zebegény környékére, egy olyan útvonalra, ahol nagyon sok kilátóhelyben lesz részünk, felmegyünk a Julianus barát-kilátóba is. Még tart az ősz, nagyon szép lesz az erdő a sok lehullott vörös levéllel, és remélhetőleg még a fákon is maradtak levelek. Az útvonal most rövidebb lesz 16 km-nél, de lesznek emelkedők és lejtők.

Utazás: autóval és tömegközlekedéssel is lehetséges. Ha valakinek nem jut hely autóban, az korábban és más helyről indul, mint azok, akiknek jut. A jelentkezők e-mailben kapnak arról tájékoztatást, hogy kinek jutott hely.
Visszaérkezés: 16:30 - 17:30 (tömegközlekedéssel ennél később)
Jelentkezési és lemondási határidő: program előtti nap 19:00
Autópálya matrica: Pest megyei vagy országos autópálya matrica kelleni fog.
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25 és 45 év közötti.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki nem rohan előre, viselkedésével nem hátráltatja a csoportot és elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak előzetes egyeztetés után jöhet. Ez egy nem dohányzó program.
2016-11-13in1662997
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com