3.227.249.234
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20191017115502_osz.jpg
0
2
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Hedvig nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2017.02.16 - Látogatás a Magyar Televízió stúdiójában

Látogatást teszünk az MTVA Látogatóközpontjában vezetéssel

Túravezető:
Csikarbarni
Indulás:
2017.02.16 12.00 (csütörtök)
Tájegység:
Budapest és környéke
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Kúl-Túra (Közös szinház, mozi, kiállítás, stb...)városnézés, arborétum, sétafikaEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratömegközlekedéssel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Biztosra jelentkeztem:
OzsuzsaRookieBettimama
A költségekről:
Belépő és vezetési díj: 700 Ft/fő.
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Jelentkezési határidő:
2017 02 06
Tervezett max. létszám:
15 fő
A program rövid leírása:
A PROGRAMRA ELŐRE FEL KELL IRATKOZNI

A program során látogatást teszünk az MTVA gyártóbázisán, ahol az m1, az m2, a Duna és a Duna World műsorai készülnek. Az egyes közszolgálati csatornák kínálatát úgy alakították ki, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző programot. A műsorújságokban megjelenő műsorok nagy része az itt sorakozó stúdiókban készül el.

Egy-egy produkció körül számtalan munkatárs serénykedik az ötlettől egészen az adásba kerülésig. A stúdiót egy előzetes egyeztetés után a gyártásvezető foglalja le, mialatt kreatív szakemberek már tervezik és kivitelezik a díszletet a rendező elképzelése alapján. A szerkesztők, a technikusok, az operatőrök és a műsorvezetők ez idő alatt a műsorok másodpercre pontos forgatókönyvét készítik elő. Riporterek állnak készenlétben, hogy az egyes témákhoz a megfelelő bejátszásokat elkészítsék. A berendezők és a kellékesek előkészítik a műsorhoz kellő tárgyakat, az asszisztensek és gyártásvezetők egyeztetik a közreműködőkkel az adás, vagy a felvétel időpontját és helyszínét, majd leszerveznek minden fontos részletet a forgatáshoz. Ezzel egy időben készülnek az előzetesek, a főcímek, a műsorlogók és az ajánlók. A műsorvezető a gondosan előkészített részleteket áttekinti a rendezővel, majd az utolsó simítások után megszületik maga a műsor, amely végleges formáját az utómunka-stúdióban ölti fel magára.

Itt egy olyan világgal ismerkedhetünk meg, ahol egyszerre van jelen a kultúra- és technikatörténet; a múlt és a jövő. Felelevenedik néhány kedves emlék, közel fél kilométer hosszú, interaktív túránkon találkozhatnak Süsüvel, a sárkánnyal, Mazsolával, Tádéval, láthatjuk néhány híres sorozat főszereplőinek hiteles jelmezét, és azokat a stúdiókat, amelyekben az adások készülnek! És ha tetszik, legkedvesebb emlékeinket haza is vihetjük DVD-n!

Jelentkezéskor kérem 14 év felett a SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY SZÁMÁT ÉS A TELJES NEVET MEGADNI, ez kell a regisztrációhoz!

A PROGRAM MIN. 10 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDUL!
2017-02-16in1684438
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com