Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Magdolna nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

23.20.25.122
nyar
f8f598
335310
fcfbdc
dizajn/fejleckepek/hatter_20180722060001_nyar.jpg
0
3
nincs
sutes_fozes
Túramottónk: „Időnk van, lábunk van, miért ne gyalogoljunk?”
Bernipásztor

Darabolt almás

Hozzávalók (4 fő részére):
  • 5-6 db tojás
  • 1 ½ bögre kristálycukor
  • 1 bögre olaj
  • 1 ek. őrölt fahéj
  • 3 bögre liszt
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • 2 ½-3 dl tej
  • 1 kg hámozott lapos szeletekre darabolt alma
Elkészítés:

Az egészet 10-15 percig habosra keverjük. Ezután hozzáteszünk 3 bögre lisztet, 1 kk. szódabikarbónát, 2 ½-3 dl tejet és ezzel is jól kikeverjük. Fakanállal belekeverünk 1 kg hámozott lapos szeletekre darabolt almát. Kizsírozott, lisztezett tepsibe, vagy sütőpapírra tesszük. A tetejére darabolt diót szórunk. 180 fokon sütjük. Sütés közben kötőtűvel szurkáljuk, hogy a pára kijöjjön.
Elkészítés ideje: 1 1/2 óra
Elkészítés szintje: Közepesen könnyű elkészíteni - kis gyakorlatot igényel

Jó étvágyat!


[Vissza az étellistához]
Túra

Impresszum

Adatvédelem

Ajándéklista

Gombázó

Műszaki webshop



Túraprogramok
Fórum
Elérhetőségeink
Hírek
Saját adataid
Először vagy itt?
T A G S Á G
Támogatói SMS
Tartalomjegyzék
Gyakori kérdések
BLOG tartalomjegyzék
Statisztika
RSS/XML
E-mail
Webmestereknek
Hasznos linkek
Linkajánló
Tudnivalók a Fórumról
Fórum Moderálása
Logós pólók, kitűzők
Irodalmi Páholy
Felhasználók adatai
Idézeteink
Arcképcsarnok
Avatarjaink
Külső fotók
Tűzgyújtási tilalom
Szállásajánló
Tájegységek
Cikkek
Sütünk-főzünk
Gyermekprogramok
Bringásoknak
Letölthető anyagok
Kalória égetés
Lábbelik
Turista öltözet
Turista étkek
Túra után
Szabad tűzön...
Gombákról
Veszélyes növények
Fafajtákról
Lavinafokozatok
Túravezetők/Admin
Saját túrák stat.
Linkek túravezetőknek
Túravezetők figyelmébe
Túrák tervezése
Túra nehézségi fokozata
Autós kalkulátor
privát cset

látogató