54.198.55.167
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181017083001_osz.jpg
1
10
nincs
sutes_fozes

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Hedvig nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Bernipásztor

Gombás lecsó

Hozzávalók (4 fő részére):
  • 1 fej vöröshagyma
  • a trombitagomba mennyiségétől függően paprika-paradicsom
  • fűszerpaprika
  • mindenféle fűszerek (oregano, borsikafű, kakukkfű, kis rozmaring stb.)
Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk, kis olajon üvegesre sütjük, majd az alaposan megmosott és csíkokra tépett trombitagombát hozzáadjuk. Megvárjuk, amíg kicsit összeesik a gomba és levet ereszt, majd jöhet hozzá kb. 1-2 teáskanál fűszerpaprika. Majd jöhet a karikákra vágott paprika és hámozott paradicsom. Összefőzzük, ízesítjük és kész.
(A trombitagombát alaposan meg kell tisztítani, mert lapulhat benne csiga , falevél meg miegymás. A vizsgáló néni azt ajánlotta, hogy sós vízben mossuk és mindig a gombát szedjük ki a vízből, ne a vizet öntsük le.)
Elkészítés ideje: nincs megadva...
Elkészítés szintje: Közepesen könnyű elkészíteni - kis gyakorlatot igényel

Jó étvágyat!


[Vissza az étellistához]