Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Zoltán nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

54.81.71.68
nyar
f8f598
335310
fcfbdc
dizajn/fejleckepek/hatter_20180623063501_nyar.jpg
0
10
nincs
sutes_fozes
Túramottónk: „Időnk van, lábunk van, miért ne gyalogoljunk?”
Kirkora

Karácsonyra hal (Kirkora módra)

Hozzávalók (4 fő fő részére):
  • 1,5 kg afrikai harcsa (v. lazac) filé
  • 1 kg vegyes zöldség
  • olívaolaj
  • citrom
  • bors
  • bazsalikom
  • kakukkfű
  • fokhagyma
  • oregáno
Elkészítés:

Délben a halat (leöblítés után) enyhén (ne sok sóval) sózd meg,
majd tedd be a következő páclébe:
olívaolaj+citromlé+fokhagyma+kakukkfű+ bazsalikom+bors
Tedd be a hűtőbe - állni.
Este süsd meg, alufóliával bélelt tepsiben,
220 fokra felmelegített sütőben, alufóliával letakarva, oldalanként 10 -10 percig.
Majd a fölső fólia nélkül még 10 percig!

Köret hozzá: Kedvenc zöldség keverékedet szórd meg oregánoval, kakukkfűvel, és préselt fokhagymával.
Párold meg olívaolajban,
utólag sózd!
Elkészítés ideje: 35 perc
Elkészítés szintje: Nagyon könnyű elkészíteni, bárkinek sikerül

Jó étvágyat!


[Vissza az étellistához]
Túra

Impresszum

Adatvédelem

Ajándéklista

Gombázó

Műszaki webshop



Túraprogramok
Fórum
Elérhetőségeink
Hírek
Saját adataid
Először vagy itt?
T A G S Á G
Támogatói SMS
Tartalomjegyzék
Gyakori kérdések
BLOG tartalomjegyzék
Statisztika
RSS/XML
E-mail
Webmestereknek
Hasznos linkek
Linkajánló
Tudnivalók a Fórumról
Fórum Moderálása
Logós pólók, kitűzők
Irodalmi Páholy
Felhasználók adatai
Idézeteink
Arcképcsarnok
Avatarjaink
Külső fotók
Tűzgyújtási tilalom
Szállásajánló
Tájegységek
Cikkek
Sütünk-főzünk
Gyermekprogramok
Bringásoknak
Letölthető anyagok
Kalória égetés
Lábbelik
Turista öltözet
Turista étkek
Túra után
Szabad tűzön...
Gombákról
Veszélyes növények
Fafajtákról
Lavinafokozatok
Túravezetők/Admin
Saját túrák stat.
Linkek túravezetőknek
Túravezetők figyelmébe
Túrák tervezése
Túra nehézségi fokozata
Autós kalkulátor
privát cset

látogató