Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Zoltán nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

54.81.71.68
nyar
f8f598
335310
fcfbdc
dizajn/fejleckepek/hatter_20180623084002_nyar.jpg
0
8
nincs
sutes_fozes
Túramottónk: „Időnk van, lábunk van, miért ne gyalogoljunk?”
Kirkora

Részeg alma

Hozzávalók (4 fő részére):
  • 9 db alma
  • baracklekvár
  • darált dió
  • vaniliáscukor
  • fahéj
  • 1 dl fehér bor
  • negyed dl víz
Elkészítés:

Alufóliával kibéleljük a tepsit.
Az almákat magozóval "kicsumázzuk". ( Ne lyukasszuk át teljesen!)
Beletöltjük a baracklekvár, dió, vaníliáscukor, fahéj keveréket.
Aláöntjük a vízzel kevert bort.
Hústűvel megszurkáljuk az almákat.
Alufóliával letakarjuk.
5 perc sütés után levesszük a felső alufóliát.
190 fokon kb. 35 percig sütjük
A MIKULÁST is megkínálhatjuk vele!
Elkészítés ideje: 40 perc (sütéssel együtt)
Elkészítés szintje: Nagyon könnyű elkészíteni, bárkinek sikerül

Jó étvágyat!


[Vissza az étellistához]
Túra

Impresszum

Adatvédelem

Ajándéklista

Gombázó

Műszaki webshop



Túraprogramok
Fórum
Elérhetőségeink
Hírek
Saját adataid
Először vagy itt?
T A G S Á G
Támogatói SMS
Tartalomjegyzék
Gyakori kérdések
BLOG tartalomjegyzék
Statisztika
RSS/XML
E-mail
Webmestereknek
Hasznos linkek
Linkajánló
Tudnivalók a Fórumról
Fórum Moderálása
Logós pólók, kitűzők
Irodalmi Páholy
Felhasználók adatai
Idézeteink
Arcképcsarnok
Avatarjaink
Külső fotók
Tűzgyújtási tilalom
Szállásajánló
Tájegységek
Cikkek
Sütünk-főzünk
Gyermekprogramok
Bringásoknak
Letölthető anyagok
Kalória égetés
Lábbelik
Turista öltözet
Turista étkek
Túra után
Szabad tűzön...
Gombákról
Veszélyes növények
Fafajtákról
Lavinafokozatok
Túravezetők/Admin
Saját túrák stat.
Linkek túravezetőknek
Túravezetők figyelmébe
Túrák tervezése
Túra nehézségi fokozata
Autós kalkulátor
privát cset

látogató