3.236.122.9
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
7
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Gizella nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.06.13 - Ipolyi kerekezés

Egy kis Ipoly menti kerekezésre invitállak eme bringatúrával, melyen hol Szlovákiában, hol Magyarországon tekerünk. Olyan hidat is használunk túránk során ami nincs rajta a térképeken, de biztos, hogy áll és olyan erős, hogy teherautóval is át lehet menni. A túrán végig kis forgalmú közutakon tekerünk és hol jobbról, hol balról gyönyörködhetünk az Ipolyban. Néhány eurót érdemes hozni, bár a legtöbb településen csak kocsmát fogunk találni, de, ha időben visszaérünk Párkányba beülhetünk valamelyik étterembe egy jó sztrapacskára. Ezen okból az útra élelmet mindenki hozzon magával! 15 kmh körüli átlagot tervezek.

A túra vezetője saját kérésére törölte magát a Sétafika rendszeréből
VAGY
szabályszegés miatt ki lett tiltva!
- - -
Indulás:
2011.06.13 09.00 (hétfő)
Tájegység:
Szlovákia
Táv:
91 km
Szintemelkedés:
500 m
Extrém kerékpár túra (Komolyabb felkészülést, jó erőnlétet igényel)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra során geoláda
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
1000 Ft
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Mindenképpen kérek jelentkezést a fórumba, mivel ha lesz elég szállítójármű azzal szeretném a le és visszajutást megoldani. Aki akar természetesen jöhet vonattal is, de akkor is jelezze, hogy tudjam hányan leszünk!
A fórumon intézzük a logisztikát, így akkor látom kit hol lehet felvenni és így tudok időt mondani. Esztergomba 8:45 körül kell leérkeznünk, mert még le is kell szedni a bringákat.
A program rövid leírása:
2011.06.13 - Ipolyi kerekezésEgy kis Ipoly menti kerekezésre invitállak eme bringatúrával, melyen hol Szlovákiában, hol Magyarországon tekerünk. Olyan hidat is használunk túránk során ami nincs rajta a térképeken, de biztos, hogy áll és olyan erős, hogy teherautóval is át lehet menni. A túrán végig kis forgalmú közutakon tekerünk és hol jobbról, hol balról gyönyörködhetünk az Ipolyban. Néhány eurót érdemes hozni, bár a legtöbb településen csak kocsmát fogunk találni, de, ha időben visszaérünk Párkányba beülhetünk valamelyik étterembe egy jó sztrapacskára. Ezen okból az útra élelmet mindenki hozzon magával! 15 km/h körüli átlagot tervezek.
Esztergom Mária Valéria híd alatti parkoló-Sturovo /Párkány/ - Kamenica nad Hronom /Garamkövesd/ - Bajtava /Bajta/ -Salka /Ipolyszalka/ - Letkés - Ipolytölgyes - Vámosmikola -Tésa - Vyskovce nad Iplom /Ipolyvisk/ - Sazdice /Százd/ - Kubánovo /Szele/ - Ipelsky Sokolec /Ipolyszakállos/ - Bielovce /Ipolybél/ - Pastovce /Ipolypásztó/ - Zalaba /Zalaba/ - Sikenicka /Kisgyarmat/ - Pavlová /Garampáld/ - Malá Nad Hronom /Kicsind/ - Kamenica nad Hronom /Garamkövesd/ - Sturovo /Párkány/ - Esztergom Mária Valéria híd alatti parkoló.
Visszaérkezés Esztergomba 20 óra körül.
2011-06-13in33306493
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com