3.236.122.9
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
1
7
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Gizella nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2013.03.15 - Jégvirágzás | Hótalpon a Kis-Fátrában

LeírásKedves Hópárducok!JELENTKEZÉS FEBRUÁR 15-IG!!!A márciusi hosszú hétvégén - azt egy nappal kiegészítve - négynapos hótalpas kalandozást szervezek egyik kedvenc szlovákiai hegyvidékre, a Kis-Fátrába. Hosszú kopár gerincéről csodálatos kilátás nyílik a környező hegységekre, látványos sziklaképződményeit meredek emelkedőkkel keressük fel, de egy befagyott s

A túra vezetője saját kérésére törölte magát a Sétafika rendszeréből
VAGY
szabályszegés miatt ki lett tiltva!
- - -
Indulás:
2013.03.15 06.00 (péntek)
Érkezés:
2013.03.18 (hétfő)
Tájegység:
Szlovákia
Táv:
20 km
Szintemelkedés:
1300 m
Hosszú vagy több napon át tartó, megterhelő túrasok-sok erős emelkedő-lejtő, vagy közepes emelkedőkkel tarkított, ám nagyon rossz útviszonyokTöbb napos (ha ezt jelölöd, lejjebb töltsd ki az éjszakák számát!)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
6000 Ft
Teljes szállásköltség:
63 Euro
Összes egyéb költség:
7600 Ft
A költségekről:
Egyéb költség: eszközbérlés (hágóvas, hótalp, sisak, jégcsákány)
Az útiköltség csak saccolt, a sofőrrel mindenki egyénileg rendezi.
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Budapest
A program rövid leírása:
Kedves Hópárducok!

JELENTKEZÉS FEBRUÁR 15-IG!!!

A márciusi hosszú hétvégén - azt egy nappal kiegészítve - négynapos hótalpas kalandozást szervezek egyik kedvenc szlovákiai hegyvidékre, a Kis-Fátrába. Hosszú kopár gerincéről csodálatos kilátás nyílik a környező hegységekre, látványos sziklaképződményeit meredek emelkedőkkel keressük fel, de egy befagyott szurdokon is felkapaszkodunk a Rozsutecek nyergébe, esténként pedig ízletes vacsorákat költünk el és vidám lazítással pihenjük ki a túra fáradalmait. Aki lemaradt esetleg a február eleji Szlovák Paradicsomba tartó túráról, az azt is pótolhatja ezzel a még grandiózusabb hótalpazással.
Felejthetetlen látványban lehet részünk a főgerincről, azonban annak megközelítése, a környék meghódítása a nyári időszakhoz képest még nagyobb erőfeszítést, óvatosságot és felkészültséget igényel.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt, azonban kötelezően kell legyen minden résztvevőnél hótalp, hágóvas és sisak, valamint a csapatnál együtt néhány jégcsákány. Ezen eszközök együttes bérlését már megoldottam, lefoglaltam a túra időszakára, ennek költségeit is tartalmazza az ár. Azonban ha valaki rendelkezik ezen eszközökkel (vagy egy részével), azt jelentkezésnél mindenképp jelezze felém, és akkor tudom csökkenteni a foglalt létszámot és az illető részvételi díját is.

A szállásunk le van foglalva, azonban a foglalás biztossá csak a szállásdíj elutalásakor válik, emiatt is fontos hogy mielőbb döntsetek a jelentkezésről! A szálláshoz félpanziós ellátás is tartozik a minél nagyobb kényelem érdekében.

A túraútvonalak még nem kerülnek kiírásra, csak a jelentkezések lezárása után, azonban egész napos, kimerítő túrákra kell számítani, tekintettel a fenti körülményekre.
A túrára legfeljebb 12 fő jelentkezését várom, az utazás 3 négyfős autóval telekocsi rendszerben történik (még két sofőrre van szükség).

TELEKOCSI: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ag19M6XLTeM3dFNkZ0ZZakNwV1FOa08xMEtwTTVyeUE#gid=1

INDULÁS: 2013.03.15. péntek 6h
ÉRKEZÉS: 2013.03.18. hétfő 21-22h

SZÁLLÁS: Fogadóban, 2-3-4 ágyas szobákban, félpanziós ellátással (reggelivel és vacsorával). Három éjszakára 63 EUR (beszedése jelenlegi árfolyammal történik, ennek változását a helyszínen kompenzáljuk).
ÉTKEZÉS: Félpanziós ellátás (reggeli és vacsora), a nappali étkezést hátizsákból intézzük, gyorsan elfogyasztható formában.
FELSZERELÉS: Szervező által biztosított: Hágóvas, hótalp, sisak, jégcsákány (bérlési költség 7.600 Ft/fő), ezen kívül nélkülözhetetlenek: FEJLÁMPA, megfelelő TÚRABAKANCS mely alkalmas a könnyen rögzíthető hagóvas/hótalp fogadására, TÚRAHÁTIZSÁK, melyre a napi felszereléseden kívül el kell tudni helyezni a biztonsági eszközöket (tehát legyenek rajta rögzítési pontok!!!), az öltözet persze legyen sokrétegű és a külső réteg vízálló!!!

FIZETENDŐ: 26.500 HUF, befizetése a jelentkezés feltétele, fizetés a megadásra kerülő bankszámlaszámra (ha kisebb részt tudsz csak hirtelen fizetni, akkor szólj, kitalálunk valamit!). Az előleg tartalmazza a három éjszaka szállást, három napi félpanziós ellátást (január 21-i árfolyamon), valamint az eszközök bérlését.
Az utazási költséget a sofőrökkel kell rendezni!

Ha szeretnéd egy élménydús hétvégével lezárni a telet, és szereted a kihívásokat, akkor köztünk a helyed! :D

üdv:

chris | miccsfiu
20/447-8971
2013-03-15in595861
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com