3.236.122.9
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
1
3
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Gizella nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2014.05.02 - Selmeci-hegység + Selmecbánya

1000 méter feletti csúcs az egyik legszebb szlovákiai város mellett

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2014.05.02 09.00 (péntek)
Tájegység:
Szlovákia
Táv:
15 km
Szintemelkedés:
500 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Jelentkezés: www.tinyurl.com/selmeci-hg oldalon.

Nem szükséges a Sétafikán jelezned részvételedet, de a fenti oldalon mindenképp jelentkezz! Ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti azt, hogy kevesen is leszünk, 10-20 fő majdnem mindig eljön.Telefonon vagy SMS-ben nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Fontos tudnivalók: www.tinyurl.com/kirandulasok-info - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz.
Ha kérdésed van, és a program kiírásban és a tudnivalók között sem találod a választ, írj e-mailt a gabormturak@gmail.com címre!

Találkozó: 9:00, Mexikói úti földalatti végállomás kijáratánál, a felszínen
A program rövid leírása:
2014.05.02 - Selmeci-hegység + SelmecbányaPénteken egy különleges helyre megyünk: Szlovákiába, a Selmeci-hegységbe. Nincs messzebb, mint a Bükk vagy a Balaton-felvidék. Csúcsa, a Szitnya, 1009 méteren van, ahonnan pompás panorámában gyönyörködhetünk. Megnézzük Szitnya várát is. A túra után várost nézünk Selmecbányát, ami egy középkori hangulatú város, az egyik legszebb Szlovákiában. Lassan nem haladhatunk, kell maradnia időnek városnézésre is. Olyan jelentkezőket várok, akik együttműködnek abban, hogy időben visszaérjünk Budapestre.

Hossz: kb. 15 km, kb. 500 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 20:00 - 21:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Útiköltség: 1700-2200 Ft (átlagos fogyasztású autóban)
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25-45 éves. Ha nem mindenkinek jut hely, ez a korosztály előnyben részesül. A program főként fiataloknak és középkorúaknak fog tetszeni. Legalább 8 fő szokott eljönni a programokra, maximális létszám 20 fő.
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica nem szükséges.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1.5 liter) hozni! Ez egy nem dohányzó program. Örömmel látjuk a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítjük a jelentkezőket.

E-mail: gabormturak@gmail.com
2014-05-02in1612044
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com