54.224.150.24
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181022074001_osz.jpg
0
13
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Előd nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2007.03.11 - Vizes MÁTRA

Jártál már a Tarjánka-szurdokban? Ha igen, akkor nem kérdés, hogy eljössz újra, ha nem, akkor pedig épp itt az ideje, hogy felfedezd Magyarország egyik legizgalmasabb szurdokát!

Sajnálatos módon a 84-es számú Kál-Kápolna - Kisterenye vasútvonalat múlt hét vasárnap bezárták, így a túra második alcíme okafogyottá vált. A túrát ettől függetlenül természetesen megtartjuk.

Túravezető:
Márton
Indulás:
2007.03.11 8.00 (vasárnap)
Tájegység:
Mátra
Táv:
20 km
Szintemelkedés:
880 m
Extrém túra (sziklamászásos, kötélbiztosításos, ilyesmis...)sok-sok erős emelkedő-lejtő, vagy közepes emelkedőkkel tarkított, ám nagyon rossz útviszonyokEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
Atilla

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja az extrém terhelést...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2007.03.11 - Vizes MÁTRAÚtvonal: Tarjánka-szurdok - Hármashatár-erdészház - Ilona-völgyi- vízesés - Várbükki erdészház - Oroszlánvár - Jagus - Kis-Zúgó-hegy - Recski Nemzeti Emlékpark - Recsk-Parádfürdő vá.
Útvonal a Tarjánka-szurdok járhatatlansága esetén: Kisnána - Vár - Tarnócai kőbánya (ásványgyűjtő hely) - Tatárka-tisztás - Nagy Cserfa - Sánc-bérc - Jóidő-kút - Szederjes-tető - Kis-Zúgó-hegy - Szegediek kútja - Recski Nemzeti Emlékpark - Recsk - Recsk-Parádfürdő vá.

A Tarjánka-szurdok nehéz, veszélyes útszakasz! Törülköző, váltózokni, váltónadrág, váltócipő vagy gumicsizma kell!
2007-03-11in21984316