35.175.182.106
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20181213124502_tel.jpg
0
6
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Luca nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2009.09.11 - Ráadás Rafting hétvége Ausztriában

Uticélunk a Salza folyó, Ausztria egyik, ha nem a legnépszerűbb raftingterepe. A túra kezdő, és harceddzett raftingosoknak egyaránt maradandó élményeket kínál. Másnap a via ferrata kipróbálására is lesz lehetőség.

Túravezető:
Békatutaj Egyesület
Indulás:
2009.09.11 20.00 (péntek)
Tájegység:
Ausztria
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Kombinált túra (gyalog+vizi, kerékpár+gyalog, stb...)sok-sok erős emelkedő-lejtő, vagy közepes emelkedőkkel tarkított, ám nagyon rossz útviszonyokTöbb napos (ha ezt jelölöd, lejjebb töltsd ki az éjszakák számát!)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes szállásköltség:
13000 Ft
Összes egyéb költség:
10000 Ft
A költségekről:
A rafting túravezetőknek 35 eurót kell fizetni. Erre írtam 10000 ft-ot. A szálláson félpanziós ellátást kapunk.
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
A szállásra péntek este érkezünk. Vacsora után ki-ki eldöntheti, hogyan pihen rá a másnapi élményekre. (a szállás éttermében sör is kapható ) A szombati program kirándulás lesz a környező hegyeken. A via ferrata kipróbálására is lesz lehetőség, vagy meglátogatjuk a Brenloch barlangot a csapat kedvétől függően. Szombat este megünnepeljük a túránk sikerét, majd vasárnap reggel Palfauban találkozunk a túravezetőkkel akik fölvisznek minket a Salzára. A hajókat a folyóparton vesszük föl majd nekivágunk a víznek. A rafting délutáni vége után fogjuk az evezés közben készült képeket tartalamzó cd-t, majd a visszatérés biztos tudatával indulunk haza Magyarországra.Miniraft- és trek kirándulás a Salzán!

A túra során, terveink szerint kishajókkal vághatsz neki a Salza habjainak. A kishajós evezés, ha lehet, még izgalmasabb, mint 6-8-10 személyes csapatmunka. A miniraftok és trekek irányítása - bármily hihetetlen - nem igényel komoly előképzettséget. Az indulás előtti tájékoztató és bemutató során elhangzó alapszabályok figyelembe vételével bárki képes megfelelően irányítani ezen járműveket. Ez tényleg kaland lesz, a javából!

A túrát természetesen több tapasztalt kormányos kíséri!

Igény szerint lehetőség nyílik nagyobb raftokban történő evezésre is!


Hegymászás-light a Johnsbach-i via ferrata pályán, csúcskísérlet a festői szépségű Pfaffersteinen!

A másnapi "hegyrefelmászós" program során két célpont közül választhatsz:
A rövidebb idő alatt teljesíthető, ezáltal könnyebb, de semmiképp sem unalmasabb Johnsbach - steig, és a hosszabb, magasabb leírhatatlan szépségű Pfafferstein - steig kerül célkeresztbe.

Ez utóbbi túra során megtudhatod többek közt azt is, mi történik a szerzetesekkel, ha szövetkeznek az Ördöggel, és megtekintheted a tavat, melynek partján a helyiek megpillantották az Ertzberg manóját sok - sok évvel ezelőtt...
2009-09-11in28052949
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com