54.161.77.30
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181021102501_osz.jpg
1
10
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Orsolya nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2009.11.28 - Szalonnasütés vegásoknak és húsevőknek..

Ha velem tartasz ezen a szombaton, gazdagabb leszel egy élménnyel.

Túravezető:
Tigriske
Indulás:
2009.11.28 09.45 (szombat)
Tájegység:
Budai-hegység
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Galéria:

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2009.11.28 - Szalonnasütés vegásoknak és húsevőknek..Szombaton - 2009. november 28-án szalonnasütésre hívlak.

Találkozó:

Háromnegyed tízkor a Batthány tér HÉV jegypénztáránál.


Ha mindenki befutott, a 11-es busszal várost nézünk fel a Rózsadombig, míg el nem érjük a végállomást, majd 1,5 km-es séta után felérünk az Árpád-kilátóhoz (a székely stílusú kilátó 1929-ben épült fel terméskőből, Friedrich Lóránt tervei szerint), ahol gyönyörű budapesti panorámában lesz részünk - nagyszerű kilátás nyílik innen a Budai-hegyekre, a Dunára és a mögötte húzódó Pestre.

Ha tényleg szép tiszta a levegő, akkor egy másik kedvenc helyemre is elviszlek Benneteket - ahonnan szintén csodás a kilátás Budapest budai oldalára, a Tündér-szikla, János-hegy felé.


Ha kigyönyörködtük magunkat, elindulunk a titkos szalonnasütő helyünkre, ahol remélem mindannyian elférünk, vannak padok és asztalok is - és csodaszép a környezet - de ezt csak páran ismerjük :)Lehet hozni kiskutyát, nagykutyát, kedvenceket bátran - most van rá lehetőség - nem Dobogókőre megyünk rókák és vaddisznók közé :)

Külön számítok ezen a kiruccanáson férfi túratársaimra is, akik szívesen legyeskednének a hölgyek között :) - biztos nem lennének hálátlanok a lányok - szalonnát és egyéb finomságokat biztosan kapnátok :)

Egyébként indenki azt süt, amit hoz magával - lehet az szalonna, kolbász, virsli, malac farka, ha netán VEGA vagy, akkor is gyere - mindent meg lehet sütni, legyen az banán, krumpli, kukorica - bármi, csak jól érezd magad - és tudd megsütni azt, amit hozol magaddal :)

Egyet szeretnék kérni: aki sütni szeretne, hozzon magával legalább egy fél literes flakon vizet, mert a tüzet el kell majd oltanunk, nehogy baj történjen.

Legyen bőven kenyered, hagymád, inna valód, legyen réteges cucc rajtad, és olyan cipő, ami nélküled is hazatalál, ha netán sok forralt bort innál.

Kívánság szerint mehetünk tovább egy kis portyázásra (le kell járni a finomságokat) - akár az Oroszlán-szikla felé, le Hűvösvölgybe - akár Fenyőgyöngye felé is, majd eldöntjük ott a helyszínen.

Ennyi lenne a szombati kis kirándulás, ahol nem a taposott kilométerek fognak számítani (10-12 km), hanem, hogy jól érezzük magunkat, ismerkedjünk, beszélgessünk, friss levegőn legyünk és élvezzük egymás társaságát és a jó időt (remélem lesz).

Költségek: BKV bérlet, vagy BKV jegyek - kinek-kinek :)

Ha lehet, akkor mailon vagy mobilon kérek egy bejelentkezést, hogy tudjam, kikre számíthatok majd szombaton.

Mindenkit várok szeretettel:


tigriske

30/851-2195

tigriske@gmail.com
2009-11-28in11116146