3.229.117.191
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
1
7
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Hella nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.06.11 - Nagykanizsa városnézés

Egy több száz éves, fontos kulturális és kereskedelmi központot nézünk meg

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2011.06.11 09.15 (szombat)
Tájegység:
Zala
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)városnézés, arborétum, sétafikaEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Móricz Zsigmond körtér, 6-os villamos végállomása
A program rövid leírása:
2011.06.11 - Nagykanizsa városnézésE-mail cím: gabormturak@gmail.com, erre írj közvetlenül!

A pápai városnézés nagyon jól sikerült, ezért most egy újabb vidéki városba hívlak benneteket. Nagykanizsa fontos kulturális és kereskedelmi központ, sok szép épületét érdemes megnézni. Fontosságát mutatja, hogy Deák Ferenc is itt tanult. Most, hogy autópályán megközelíthető, gyorsan oda tudunk érni. A régi épületek mellett szép fasorok is találhatók itt, sok a zöldfelület. Igazi kikapcsolódás elmenni Budapestről egy ilyen vidéki városba. A hőmérséklet kb. 23 fok lesz, eső nem várható, ez tökéletes idő városnézéshez. Most kell kihasználni az alkalmat egy ilyen programra, mert lehet, hogy utána 3 hónapig olyan meleg lesz, hogy nem lesz kellemes egy városban tartózkodni (akkor a hegyekbe, erdőkbe lesznek túrák).

Mit nézünk meg: régi épületek, templomok, zsinagóga, szobrok, parkok, esetleg egy rövidebb múzeum-látogatás.
Találkozó: 9:15, Móricz Zsigmond körtér, 6-os villamos végállomása
Hazaérkezés: este 7 körül
Autós utazás: csak autóval lehet utazni
Jelentkezési határidő: június 10, este 8 óra
Jelentkezési tudnivalók: Ha szeretnél jönni, írj e-mailt, és írd meg, hogy tudsz-e autóval jönni, vagy tudsz-e autót kölcsönkérni szükség esetén. A létszám korlátozott, ez egy kis csoportos program. Azoknak, akik autó nélkül jelentkeznek, előző este megírom SMS-ben, hogy van-e helyük valamelyik autóban. Az autósoknak meg azt írom meg, hogy szükség van-e az autóra. Minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. Megkérem az autósokat, hogy csak megfelelő műszaki állapotú autóval jöjjenek. Ha jelentkezel, és utána kiderül, hogy mégsem tudsz jönni, azt a jelentkezési határidőig mindenképp jelezd! Mindenképp írd meg a mobil számodat, akkor is, ha már korábban megadtad, hogy könnyen tudjam az SMS-t elküldeni!

Akkor hívj csak telefonon, ha mindenképp beszélnünk kell, és e-mail vagy SMS nem alkalmas a célra. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1.5 liter) hozni!

Bizonytalan időjárás esetén a program változhat, rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén elmarad. Ebben az esetben előző este értesítem a jelentkezőket.
2011-06-11in33315586
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei