18.212.93.234
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20181216041501_tel.jpg
0
7
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Etelka nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.07.09 - Rekettyéstől a Hekkerig

...avagy túra a bezárt büfékhez. Mint utóbb kiderült, a Rekettyés zárva, a Virágos-nyeregben a Boróka is zárva, a Mufloncba tilos a b. (viszont felvisszük a bambit a Solymári téglagyári megállótól - hacsak a benzinkút nem zárt be mióta arra jártam). Marad a Hekker (Falatozó) Nagykovácsiban lenn, ha nyitva, ha nincs, akkor a Trendl vagy egyéb vendéglátóipari egységben kerítünk kaját. - Egyszóval érdemes otthonról tankolni az út végéig.

Túravezető:
Fdorka
Indulás:
2011.07.09 08.00 (szombat)
Tájegység:
Budai-hegység
Táv:
22 km
Szintemelkedés:
800 m
Középhosszú túra (15-35 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra során geoláda
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
Pgábor
Galéria:
A költségekről:
BKV jegy ha nincs bérleted, és környéki kiegészítő jegy Nkovácsiból a városhatároig. No és persze amennyit eszel-iszol útközben.
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Akik szeretnek enni és menni is...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
start Hűvösvölgy - Vadaskert - fel Újlaki-hegy (kilátás) - le Határ-nyereg (vitorlázó reptér) - fel Hármashatár-hegy (kilátás) (Rekettyés büfé - ha igazak a hírek, sajna zárva van) - tovább Vihar-hegy - le Virágos-nyereg (Boróka büfé - felderítendő) - fel Csúcs-hegy - le Paprikás-patak (Alsó-Jegenye-völgy) (aki szeretne Sétafika zászlót fürdetni, a vízesés alatt megteheti) - fel Középső-jegenye-völgy - Kerek-hegy - tovább Zsíros-hegy (kilátás) (Muflonc - szigorúan csak ELŐTTE iszunk egy sört/bambit, hozott anyagból) - Nagy-Szénás - finis Nagykovácsi (Hekker)

Ha az idő nyáriasra fordul, legyen nálatok sapka a nap ellen, mert fogunk nyílt területeken is mászkálni, és elég víz (a vizespalackokat több helyen is fel tudjuk tölteni útközben és persze az elegendő sörbevitelről is folyamatosan igyekszünk gondoskodni).

A túrába lehet ki és be is kapcsolódni, de azért jöjjön néhány ember velem végig a teljes távon. Ha a létszám 10 fölé nő, a \"felesleget\" garantáltan elhagyom az út elején. :)
2011-07-09in33380077
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com