3.229.124.74
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
2
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Ilona nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2014.02.15 - Kalandozás a Vértes szívében

A Vértes rejtett értékeit derítjük fel

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2014.02.15 08.30 (szombat)
Tájegység:
Vértes
Táv:
16 km
Szintemelkedés:
400 m
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Sajnos nem tudok részt venni:
Micimacko008

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Jelentkezés: www.tinyurl.com/vertes-gant-ek oldalon.

Nem szükséges a Sétafikán jelezned részvételedet, de a fenti oldalon mindenképp jelentkezz! Ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti azt, hogy kevesen is leszünk, 10-20 fő majdnem mindig eljön.Telefonon vagy SMS-ben nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Fontos tudnivalók: www.tinyurl.com/kirandulasok3 - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz.
Ha kérdésed van, és a program kiírásban és a tudnivalók között sem találod a választ, írj e-mailt a gabormturak@gmail.com címre!

Találkozó: 8:30, Budapest, 9. kerület, a Rákóczi-híd környékén. A pontos helyet a program előtti este e-mailben fogják a jelentkezők megkapni
A program rövid leírása:
2014.02.15 - Kalandozás a Vértes szívébenSzombaton meleg, tavaszias idő várható, akár 15 fok is lehetséges. A Vértesben az utóbbi hónapokban kétszer is voltunk, és annyira tetszett a résztvevőknek, hogy megint odamegyünk, egy másik útvonalra. Lesznek látványos kilátóhelyek, és ha szerencsénk van, vadakkal is találkozunk. Olyan jelentkezőket várok, akik együttműködnek abban, hogy sötétedés előtt visszaérjünk az autókhoz. Nagyrészt jelzetlen, de amennyire lehet, jól járható utakon fogunk menni, olyan rejtett természeti értékeket derítünk fel, melyeket GPS és tapasztalt vezető nélkül nem nagyon lenne lehetséges felfedezni.

Tervezett útvonal: Gánt - Borostyán-barlang - Faszénégető - Bükkös - Antal-árok - Gánt
Hossz: kb. 16 km, kb. 400 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 17:30 - 18:30
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Útiköltség: 800-1000 Ft. (átlagos fogyasztású autóban)
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25-45 éves. A program főként fiataloknak és középkorúaknak fog tetszeni. A csoport várható létszáma 10-20 fő.
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica nem szükséges.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1 liter) hozni! Ez egy nem dohányzó program. Örömmel látom a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2014-02-15in1601411
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei