34.204.189.171
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20191020043002_osz.jpg
0
2
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Vendel nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2014.05.31 - Csepel, Tass, tekerj!

Ráckevétől letekerünk a Tassi zsilipig a Duna melletti utakon, majd átkelve a Dunán a bal parton tekerünk fel Ráckevéig. Itt ismét HÉV-re ülünk, és azzal térünk vissza a városba. Menet közben nézelődés, fotózgatás, fagyizgatás, vagy ami belefér (pl. hal, b.sör, fürdés a ráckevei szabadstrandon, ha már jó az idő...)

Túravezető:
Hege
Indulás:
2014.05.31 07.00 (szombat)
Tájegység:
Budapest és környéke
Táv:
75 km
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Extrém kerékpár túra (Komolyabb felkészülést, jó erőnlétet igényel)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Biztosra jelentkeztem:
CsigaSzamiHlajos
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
CsigaSzami
Teljes útiköltség:
1820 Ft
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
Csepel, Tass, tekerj!

Időpont: 2014. május 31.(szombat)

Túravezető: Hegedüs László (Tel.: +36205717901)

Útvonal: Budapest, XV. kerület, Fő tér – Budapest, IX. kerület, Közvágóhíd, HÉV végállomás – Ráckeve – Tass – Ráckeve – Közvágóhíd, HÉV végállomás – XV. kerület, Fő tér

Program: Ráckevétől letekerünk a Tassi zsilipig a Duna melletti utakon (helyenként földesút!), majd átkelve a Dunán a bal parton tekerünk fel Ráckevéig. Itt ismét HÉV-re ülünk, és azzal térünk vissza a városba. Menet közben nézelődés, fotózgatás, fagyizgatás, vagy ami belefér (pl. hal, b.sör, fürdés a ráckevei szabadstrandon)

Túratáv: Kb. 75 km (Bp. Főtértől – Bp. Főtérig), melyből kb. 15 km jó minőségű földesút! (Ráckevétől-Ráckevéig: kb. 40-45 km.)

Étkezés: Egyénileg: hátizsákból, vagy menet közben valami büféből (vagy sütögetés).

Visszaérkezés: Budapest XV. kerület, Fő tér. (kb. 17.00 óra.).

Felszerelés: Közúti közlekedésre felkészített kerékpár.

Megjegyzés: A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Kártérítés semmilyen címen nem igényelhető! A túrához csatlakozni, illetve kiszállni bárhol lehet, saját igény, illetve kényelmi szempontok szerint. Egyéni kedvezmény (pl. 50 %-os menetjegy, utazási kedvezmény) igénybe vehető! Ha olyan az idő: Fürdőruha ajánlott!

Költségek: Akinek van BKV bérlete, annak a kiegészítő jegy 2x560,- Ft, plusz a kerékpárra két darab vonaljegy (700,- Ft), vagy a havi személybérlet mellé 540,- Ft-ért vásárolható havi kerékpár bérlet.

Jelentkezési határidő: 2014. május 20., Hegedüs László, kerékpáros túravezetőnél (Tel.:06-20/5717-901), vagy itt a fórumban. Jelentkezés kötelező! Mi tuti, hogy megyünk, de jelentkezés hiányában a saját időbeosztásunk túratempónk alapján tekerjük le a távot! Vagy másfelé vesszük az irányt....

Alternatív program: Csak igény esetén, amit kérek jelezni!!!! Útközben megsüthetjük az ebédünket (szalonna, kolbász, ki mit hoz).

Ha nem volt elég, illetve van rá igény... feltekerhetünk Ráckeve helyett Dunaharasztiig. Így a táv + 27 km.

Ha kedved tartja, csatlakozz hozzánk Te is!
2014-05-31in1611561
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com