3.214.224.224
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20200224061531_tel.jpg
0
1
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Mátyás nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2018.12.09 - Kalandos Kevély-kör Krekivel!

Kalandos-fotós- fitneszalapozó-kedélykarbantartó kiruccanás a Kevélyek és Sicambria körül.

Túravezető:
Kreki Bá
Indulás:
2018.12.09 09.10 (vasárnap)
Tájegység:
Pilis
Táv:
15 km
Szintemelkedés:
450 m
Középhosszú túra (15-35 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratömegközlekedéssel
A programra NE HOZZ KUTYÁT!Gombazós túraFotós túraSziklamászós, nehéz szakaszok!
Túra érint OKT szakaszt
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
500 Ft
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
10 és 52 év közötti kalandorok
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Találkozó: 2018.12.09., vasárnap, 9:10-kor Óbudán, az Árpád hídi Szentlélek tér HÉV-megállóban. Uis mi, majd csak itt szállunk fel 9:26-kor (erre - a Batthyány térről 9:18-kor induló - H5-re), a legelső kocsiba (helyet foglalj nekünk is)! A jegyet (BKV-bérlet - kiegészítővel) Budakalász-Lenfonó állomásig vesszük csak oda, ahová majd megérkezünk 9:46-ra! Autósoknak nem körtúra, ők az Árpád hídnál parkoljanak!
A program rövid leírása:
MOST VASÁRNAP MEGLESSÜK A TELET ÉS BEVESSZÜK SICAMBRIÁT!
Útvonal: a HÉV-állomástól a Z- turistajelzés mentén - Ingókő – SICAMBRIA vélt helye – Zöld-barlang kilátópont – Kevély-nyereg – Kis-Kevély (481m) csúcscsokival - Kevély-nyereg – Rédlinger Adolf út – Szódás-barlang (ahol a magunkkal hozott forralt borral egymást megkínálva és koccintva üdvözöljük egymást és a telet!) – végül Pilisborosjenő - Volánbusz végáll.: 15:50. Hazaérkezés: Óbudán át az Árpád hídi, pesti Volánbusz pu.-ra: 16:20 –ra.
Táv: csak 15 km, szint: 400 m, de a szokásos – nem épp bice-bócáknak való - krekis utakon: combos emelkedők, vad meredélyek s persze némi barlang! (lásd a mellékelt albumokat erről a túráról!) - Ez a túra korhatáros! A célcsoport 10 és 52 év közötti vidám kalandorok!
(Persze a külön meghívottakra ez nem vonatkozik.) Az ismerősöknek e túrára nem is kell előre jelentkezni! Aki jön, az ott lesz és jó lesz, de bornemisszák, vegák, mimózalelkűek, ingyenélők és maguknak való, néma egoisták kíméljenek!
Fakultatív program: forralt boros közös ünneplés a pajzán Mikulástól a szűz Máriáig!, (gázfőzőket és melegítő ibriket hozok, de saját pohár előnyben!)
Szükséges: előző nap összepakolni és időben elindulni, mert hétvégén minden ritkábban jár! Sőt M+ metrópótlás! Rossz időre nem, de kissé borongós, hűvös időre számítunk! Ennek megfelelő réteges öltözék, csúszásmentes túracipő, kaja–pia (ivóvíz bőven, mert nincs forrás!), ülőke, kiszámolt aprópénz a jegyekhez! Útiköltség bérlettel: 2 x 250 = 500.- Ft lesz !
Ajánlott: fényképezőgép, kis esernyő, saját pohár és esetleg bor vagy nasi, végrendet...
A túrán fényképek készülnek, melyek összeállított albuma majd később elküldve megtekinthetők, letölthetők! A túra jellegéről, - miheztartás végett, néhány korábbi hasonló kiruccanások képei nyújtanak betekintést:
2018-12-09in7708266
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com