44.192.44.30
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
3
nincs
regisztracios_felulet

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Valter nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Regisztráció

Először is köszönjük, hogy a regisztráció mellett döntesz: ezzel minket megtisztelsz, magadnak pedig egy csomó jól használható opció lehetőségét biztosítod...

A regisztráció során megadott adatokon - a nicknevedet leszámítva - utólag bármikor módosíthatsz.

A regisztráció 2 lépésből áll (ne ijedj meg tőlük, magától érthetődő az egész):


  • Első lépésben megadod a kiválasztott nicknevedet és a jelszavad, illetve megadod az e-mail címed. A rendszer ellenőrzi ezeket és ha nincs semmi gond (rendben találja a jelszóbeírást, illetve a nicknév nem foglalt), bejegyzi azt, majd ellenőrzésképp egy véglegesítő e-mailt küld ki az e-mail címedre! Ezután, tehát meg kell nézned a postafiókod és az ott kapott e-mailben lévő linkre kattintva folytatni a regisztrációt.
  • Második lépésben a kiküldött e-mail-ben a linkre kattintva a rendszer beléptet és az adatvédelmi felületre jutsz. (Ugyanez akkor is megtörténik, ha megpróbálsz a bevitt adataiddal bejelentkezni) Itt el kell fogadnod az oldal adatvédelmi állásfoglalását, engedélyezned kell a sütiket, illetve jelezned kell, hogy kérsz-e hírlevelet. Ugyanitt tudod megadni azokat az adatokat is, amelyeket megosztasz a regisztrált túratársakkal.Sok sikert és ha bármilyen kérdésed van keress meg az elérhetőségek valamelyikén.

Admin

ELSŐ LÉPÉS:

Nickneved (a nevek általában nagybetűvel kezdődnek)
Választott jelszavad
Jelszavad mégegyszer
E-mail címed (ügyelj a pontos beírásra)

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei