44.210.237.158
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
2
nincs
turaprogram_betelt_leiras

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Malvin nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Túra „BETELT” jelzése - leírás

Régi ígéretünk, hogy a túravezetők számára egyszerűen jelezhetővé tesszük, ha a túrájuk létszáma betelt és nem kívánnak jelentkezést elfogadni további túratársaktól!

Most – a Sétafika teljes felújítása kapcsán – szóba került jó pár elmaradás és többek közt a fenti „sarunkat” is szerettük volna eltakarítani, így elkészítettük a kért opciót!

Hogyan is használható?

TúravezetőTúravezetőként a saját programjaidnál a túravezetői képed bal felső sarkában találod a „Turavez.” gombot, amivel meg tudod nyitni az adott program adminisztrációs felületét! Itt tudod a szerkesztési és statisztikai lehetőségek mellett „BETELT” státuszúra állítani a programodat!

Egy kattintással eljutsz a felületre, ahol a weboldal tájékoztat a program pillanatnyi állapotáról és rákérdez, hogy szeretnéd-e megváltoztatni?

FONTOS! A programnál csak akkor állíthatsz be „BETELT”-et, ha jelentkezéshez kötötted a részvételt! Ez így logikus, hiszen ha valaki csak felpillant az oldalra és látja, hogy jelentkezés nélkül részt vehet rajta, esetleg csak kinyomtatja az adatokat és az indulásig nem is néz fel újra: így nem értesül a program beteltségéről! …Vagyis ez esetben semmi értelme!

Ha a programnál beállítod a „BETELT” státuszt, az eddigi jelentkezés gomb helyett a „BETELT” gomb jelenik meg!

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei