44.210.237.158
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
4
nincs
vegleges_ingyenes_tagsag

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Malvin nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Végleges és ingyenes tagság

Kedves Túratársak!

Ahogy erről korábban már szó esett, változás lesz a tagságok tekintetében! Úgy gondoljuk, hogy aki öt éven át támogatott minket, az már tanújelét adta támogatási szándékának: ennek megfelelően az ilyen rég óta támogató túratársainknak VÉGLEGES és DÍJMENTES tagságot biztosítunk.

Hogy is néz ki ez a gyakorlatban?

A továbbiakban a rendszer befizetéskor vissza fogja nézni a korábbi utalások listáját és összeadja az utaló túratárs korábban befizetett vagy átutalt összegeit! Amint ez eléri az öt esztendőnyi tagdíjat (5 x 2540 = 12700 Ft) a rendszer automatikusan VÉGLEGESÍTI a tagot. Erről értesítjük is e-mail-ben!

Innentől kezdve tehát minden további tagdíjfizetés hanyagolható! A rendszer szépen vonogatja a napokat, de a keret lejártát jelző e-mail-ekben is jelezzük, hogy már NEM kötelező újabb tagsági befizetése. Természetesen köszönettel fogadjuk a további támogatásokat is, de aki már egyszer elérte az ingyenes státuszt, az innentől benne marad!

Az ingyenes státusz nem ruházható át és arra a nicknévre vonatkozik, amellyel a túrázó elérte ezt a státuszt! (értsd: ha új névvel újra regisztrál valaki, arra az új névre nem kerülhet át)

A túravezetők számára a megfelelő számú levezetett túra után járó kedvezményt ez az akció nem befolyásolja!

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei